Laihdutus -saliohjelma. Kesäkuntoon 2021

Koko vartalon tehokas kahvakuulatreeni aloittelijalle

3 jakoinen käsipainotreeni – kotitreeni tai kuntosali

20 minuutin tehokas kotitreeni naisille ja miehille.

🔥 Kuntosaliohjelma aloittelijalle 🔥 : 10 viikon,…

Saliohjelma naiselle: 6 viikon saliohjelma naiselle laihduttamiseen

4-jakoinen massanlisäys treeniohjelma

Näin valitset kuntosaliohjelmat

Oikean kuntosaliohjelman valitseminen on tärkeää kehityksen kannalta. Sen täytyy olla kuntoosi nähden tarpeeksi tehokas, kohdistua niihin lihasryhmiin ja alueisiin, joita haluat eniten kehittää ja ennenkaikkea kuntosaliohjelmaa tehdessä pitää olla hauskaa. Alla listattuna muutamia kohtia, jotka voivat auttaa sinua valitsemaan sinulle oikeat kuntosaliohjelmat.

  1. Valitse kuntosaliohjelmat, joka sopii sinun tasoosi. Älä aloita saliohjelmalla, joka on tarkoitettu edistyneille jos olet vasta-alkaja. Siinä voi käydä niin, että menet jo muutamasta ensimmäisestä harjoituskerrasta niin rikki, että sinulta katoaa motivaatio jatkaa ohjelmaa. Jos olet aloittelija niin suosittelen vilkaisemaan kuntosaliohjelmat aloittelijoille osiota.
  2. Tiedä omat tavoitteesi. Useimpien tavoitteena on saada lisää lihaksia, sekä pudottaa painoa. Tässä on kuitenkin erittäin vaikea onnistua samanaikaisesti. Jotta lihaksesi voivat kasvaa, ne tarvitsevat paljon energiaa. Treenamalla ja syömällä paljon kasvatat lihaksiasi, mutta et laihdy. Syömällä vähän ja treenaamalla paljon pudotat painoa, mutta et kasvata lihaksia.
  3. Ole rehellinen itsellesi. Älä yritä mahduttaa 5-6 treenipäivää viikkoon jos elät sinulla on muutenkin tiukka aikataulu. Käy helposti niin, että skippaat yhden päivän ja sitten toisen, lopulta masennut ja lopetat treenauksen kokonaan. Näen näin käyvän jatkuvasti. Parempi tapa aloittaa treenaus on valita esim 2-jakoinen saliohjelma, treenata sillä kuukauden tai kaksi ja vaihtaa sitten intensiivisempään treeniin.
  4. Valitse sellainen ohjelman kesto, jonka pystyt realistisesti tekemään alusta loppuun. Jos tiedät, että 4 viikon päästä olet ulkomailla lomalla, älä valitse 10 viikon saliohjelmaa. Jätettyäsi saliohjelman kesken on henkisesti todella raskasta aloittaa toista ohjelmaa alusta.

Tutustu yhteistyökumppanimme tarjontaan: Kotimaiset vihkisormukset Tampereelta, Kultasepät Andreasenilta