Mikä on Jenny Craig? Painonhallintaohjelma.

Jenny Craig on tunnettu painonhallintaohjelma, joka on auttanut miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa saavuttamaan ja ylläpitämään terveellistä painoa. Ohjelma yhdistää henkilökohtaisen valmennuksen, tasapainoisen ruokavalion ja liikunnan, tarjoten kokonaisvaltaisen lähestymistavan painonhallintaan. Tässä artikkelissa käsittelemme Jenny Craig -ohjelman keskeisiä piirteitä, sen etuja ja mahdollisia haittoja sekä annamme vinkkejä ohjelman aloittamiseen.

Mikä on Jenny Craig?

Jenny Craig on vuonna 1983 perustettu painonhallintaohjelma, joka on saanut nimensä perustajansa mukaan. Ohjelma on suunniteltu auttamaan ihmisiä laihtumaan ja ylläpitämään terveellistä elämäntapaa tarjoamalla henkilökohtaista tukea ja räätälöityjä ruokavaliosuunnitelmia. Jenny Craig -ohjelma on erityisen suosittu Yhdysvalloissa, mutta se on levinnyt myös muihin maihin, kuten Australiaan ja Kanadaan.

Ohjelman keskeiset piirteet

 • Henkilökohtainen valmennus: Jokaiselle jäsenelle nimetään henkilökohtainen valmentaja, joka tarjoaa tukea ja ohjausta koko painonhallintamatkan ajan.
 • Räätälöidyt ruokavaliosuunnitelmat: Jenny Craig tarjoaa valmiiksi suunniteltuja aterioita ja välipaloja, jotka on suunniteltu auttamaan painonpudotuksessa ja terveellisen ruokavalion ylläpitämisessä.
 • Liikuntaohjelmat: Ohjelma sisältää myös liikuntasuunnitelmia, jotka on räätälöity yksilön tarpeiden ja kuntotason mukaan.

Jenny Craig -ohjelman edut

 1. Helppous: Valmiiksi suunnitellut ateriat ja välipalat tekevät terveellisen ruokavalion noudattamisesta helppoa ja vaivatonta.
 2. Henkilökohtainen tuki: Henkilökohtainen valmentaja tarjoaa jatkuvaa tukea ja motivaatiota, mikä voi olla ratkaisevaa painonhallinnan onnistumisessa.
 3. Monipuolisuus: Ohjelma tarjoaa laajan valikoiman aterioita ja välipaloja, joten ruokavalio ei käy yksitoikkoiseksi.

Mahdolliset haitat

 • Kustannukset: Jenny Craig -ohjelma voi olla kallis, sillä se sisältää sekä valmennusmaksut että valmiiksi suunnitellut ateriat.
 • Rajoitettu joustavuus: Valmiiksi suunnitellut ateriat voivat rajoittaa ruokavalion joustavuutta ja vaikeuttaa sosiaalista syömistä.

Vinkkejä ohjelman aloittamiseen

Jos harkitset Jenny Craig -ohjelman aloittamista, tässä muutamia vinkkejä:

 • Tutustu ohjelmaan: Ennen aloittamista, tutustu ohjelman eri osiin ja varmista, että se sopii tarpeisiisi ja elämäntyyliisi.
 • Keskustele valmentajan kanssa: Henkilökohtainen valmentaja voi auttaa sinua asettamaan realistiset tavoitteet ja laatimaan suunnitelman niiden saavuttamiseksi.
 • Ole sitoutunut: Painonhallinta vaatii sitoutumista ja pitkäjänteisyyttä, joten ole valmis tekemään tarvittavat muutokset elämäntavoissasi.

Lisätietoja Jenny Craig -ohjelmasta löydät heidän virallisilta verkkosivuiltaan: Jenny Craig.

Hei, olen Tapio Kauranen. Olen yrittäjä, koodari ja internet-markkinointiammattilainen. Perustin tämän sivuston, koska näin tarvetta suomalaisille ilmaisille saliohjelmille.

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.

Harjoittelu, Kuntoilu, Liikunta, Terveys

Mitä eroa on aerobisen ja anaerobisen harjoittelun…

Hyvinvointi, Liikunta, Terveys

Kuinka paljon aikaa tulisi käyttää venyttelyyn: 10-30…

Kuntoilu, Painonhallinta, Terveys

Miten kuntosaliharjoittelu auttaa painonpudotuksessa?